Zoeken naar zoek man

Uw zoekactie voor zoek man leverde 40 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

22 dagen
Kris 43 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie pijpt me rustig klaar?
Man, 43 en gebonden uit waasland zoekt leuke pijper vandaag. Ik 178, 85 kg, 16x4 intiem geschoren, geen bbs, niet roker. Zoek man die mij kan ontvangen en mij rustig klaarpijpt tot het einde, spuiten in het mondje. Liefst geen roker, en geen bbs. Max leeftijd 50 en niet te ver uit de regio. Discretie en hygiene is een must.  
22 dagen
Xxl 53 jaar Antwerpen - Berchem
Grote piemel gezocht.
Zoek man met grote lul die me wil ontvangen voor sexdate. Ivm searching for z big dick. Also blacks very welcome !!  
23 dagen
Kris 43 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie pijpt me rustig klaar?
Man, 43 en gebonden uit waasland zoekt leuke pijper. Ik 178, 85 kg, 16x4 intiem geschoren, geen bbs, niet roker. Zoek man die mij kan ontvangen en mij rustig klaarpijpt tot het einde, spuiten in het mondje. Liefst geen roker, en geen bbs. Discretie en hygiene is een must.  
23 dagen
Biman 51 jaar Oost-Vlaanderen - Haaltert
Zoek man tss Leuven en wetteren om samen te nieten vanavond
Vanavond rij ik van Leuven nr wetteren, bij wie mag ik tussenstop inlassen rond 20-21u om samen even te genieten? 180/95/15  
24 dagen
sloeber 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
ik zoek man die mij kan massage geven
ik zoek man die mij kan massage geven, de zaterdagochtend rond 9 uur, regio kortrijk, eventueele mag er ook een intieme scheerbeurt erbij, vooraan en achteraan, laat het mij weten stuur bericht, graag jou stats erbij, massage 15 minuten is voldoende  
Flup 57 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek man plus 70 jaar die pijp en slik
Top verzorgd zoek oudere man die graag pijp voor wekelijks regio Kortrijk  

Zoek man plus 70 jaar  die pijp en slik
26 dagen
Laurens 33 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Zoek kandidaat/date
33 jaar Je kan ontvangen of bereid te verplaatsen voor outdoor of cardate koekelare. Zoek man, liefst ouder, die ik mag pijpen.  
27 dagen
Kris 43 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Vaste pijper gezocht voor bischierig
Man, 42 en gebonden uit waasland zoekt een vaste pijper voor regelmatig - geen allesneukers. Ik 178, 85 kg, 16x4 intiem geschoren, geen bbs, niet roker. Zoek man die mij kan ontvangen (ik kan af en toe zelf ontvangen), graag rustig, diep en lang pijpt tot het einde, spuiten in het mondje. Ik blijf meestal passief. Leeftijd speelt geen rol, wel geen roker, en geen bbs. Discretie en hygiene is een must. Gloryhole of dark room: graag. Iemand die deepthroat kan en slikt heeft streepje voor.  
28 dagen
Lieven 53 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zoek man voor strelen pijpen.
Hallo, ik ben een bi man van 53jr, 63kg;1m66 en intiem geschoren. Weinig of bijna geen lichaamsbeharing, zeer verzorgd. Ik heb een jaar geleden een orale sex gehad met man van Roeselare naast de spoorweg in nieuw appartement. Ben uw contactgegevens kwijt, graag een seintje als je dit leest. Ik zoek man voor wederzijdse orale sex.  
29 dagen
Pieter 53 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zoek man in kostuum en stropdas
Je verschijnt in pak en stropdas, ik leid je in de woonkamer, je neemt op de zetel plaats en ik verwen je tot happy end .. Jij hoeft niets te doen. Ben sportief, bi, verzorgd en diskreet  
  1   2   3   4